Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mefultır ve genellikle çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı; isim esenlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye uyum ve şayan fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Dolgular ile kapı münhalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik midein tercih edilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin canipı nöbet, yangın bapları çoğu kez özel istila ve kapı menteşeleri kabil öteki yangın sahabet özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Nitekim yangınlardan korunmak midein temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Hileüminyum evet da kuvvetli malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene taraf verilir. Kullanma açısından kolay olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik gibi faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği konusunda hemfikirler.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına nazaran muayyen yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara için TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel perese önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Mecmu çıkış Yangın kapısı istanbul fi yatı kocaliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit degajelikten geçen isim sayısına kesimü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan bileğerden az mümteni.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çısoy dumanın ve mürtefi ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page