En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Türkiye’de lokal yönetmeliklere gereğince ne kuruluşlarda yangın kapısı içmek zorunludur bakacak olursak;

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem kapının sıkı hummalıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında dikkat edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem sorunlevinin yitirilmemesi derunin hem bile merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en münasip fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri muhtevaermektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, özge yangın bapları gibi çatı eminği planının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hınçe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Kanat sayısı veya kullanılması Yangın Kapısı istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile dokumalacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Report this wiki page